Суд припинив справу про банкрутство заводу Коломойського

Вівторок, 27 жовтня 2009, 10:50

Господарський суд Івано-Франківської області ухвалою від 20 жовтня припинив провадження у справі про початок банкрутства ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття".

12 жовтня в суд від Державної податкової інспекції в Надвірнянському районі надійшло клопотання, яким інспекція просила залишити заяву про порушення справи про банкрутство заводу без розгляду, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Таке клопотання податкова інспекція подала через те, що у виробництві Івано-Франківського окружного адміністративного суду знаходиться справа щодо стягнення з НПЗ за позовом податкової служби боргів відповідно до закону "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Госпсуд Івано-Франківської області також встановив, що станом на 11 вересня 2009 податковий борг ВАТ становить 300,65 млн. грн., з яких 290,72 млн. грн. - недоїмка і 9,93 млн. грн. - пеня.

Як повідомлялося, на початку жовтня Господарський суд Івано-Франківської області своєю ухвалою відкрив справу про банкрутство "Нафтохімік Прикарпаття".

ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття" експлуатує Надвирнянський НПЗ проектною потужністю з переробки сировини 2,6 млн. тонн на рік і знаходиться під контролем групи "Приват".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!