"Смарт-холдинг" заявляє про виконання інвестзобов'язань на Херсонському суднобудівному

Понеділок, 19 жовтня 2009, 16:35

ЗАТ "Смарт-холдинг" у повному обсязі виконав інвестиційні зобов'язання відповідно до договору купівлі-продажу акцій ВАТ "Херсонський суднобудівний завод" (ХСЗ) від 30 серпня 2004 року і додаткового договору від 7 квітня 2006 року між Фондом держмайна (ФДМ) і групою компаній "Смарт".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу "Смарт-холдингу".

Згідно з повідомленням, ФДМ провів перевірку виконання умов договору купівлі-продажу пакета акцій ХСЗ, яка підтвердила, що інвестзобов'язання виконані акціонерами підприємства в повному обсязі.

"Перевірка ФДМУ стосувалася виконання умов не тільки договору купівлі-продажу акцій ХСЗ від 30 серпня 2004 року, а й додаткового договору від 7 квітня 2006 року між ФДМ і групою компаній "Смарт", яка у 2004 році приступила до розробки концепції суднобудівного субхолдингу в стратегічному партнерстві з ХСЗ", - ідеться у повідомленні.

Реклама:

При цьому пояснюється, що обидва договори передбачали зобов'язання у сфері виробництва, погашення боргів, модернізацію підприємства та соціального забезпечення працівників.

Херсонський суднобудівний завод засновано в 1951 році. Основними видами діяльності ВАТ є будівництво та ремонт суден, виробництво металоконструкцій, обробка металу.

У 2004 році група компаній "Смарт" приступила до розробки концепції суднобудівного субхолдингу у стратегічному партнерстві з Херсонським суднобудівним заводом.

У 2008 році Energees Investments (інвестиційна компанія "Смарт-холдингу") одержала дозвіл Антимонопольного комітету України на придбання пакета акцій ХСЗ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!