Європейські інспектори перевірять яловичину в Україні

Понеділок, 19 жовтня 2009, 09:38

Інспектори Офісу з питань харчових продуктів і ветеринарії (FVO) Генерального директорату з питань охорони здоров`я і захисту прав споживачів (DG SANCO) з 19 до 29 жовтня проведуть оцінку санітарного контролю при виробництві яловичини в Україні.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" з посиланням на Держкомітет ветеринарної медицини України.

Повідомляється, що, згідно з програмою перебування, фахівці FVO, зокрема, відвідають ВАТ "Козятинський птахокомбінат", господарства з вирощування і відгодівлі великої рогатої худоби ТОВ "Агросолюшнс", яке постачає ВРХ на "Козятинський птахокомбінат", ТОВ УВК "Полагросервіс", господарства з вирощування і відгодівлі ВРХ ПП "Агроекологія", яке постачає ВРХ для забою на ТОВ УВК "Полагросервіс", а також регіональні державні лабораторії ветеринарної медицини і Київського пункту ветеринарно-санітарного контролю, прикордонно-інспекційного поста вантажно-митного комплексу АТ "Українська автомобільна корпорація".

Як відомо, ВАТ "Козятинський птахокомбінат", яке спеціалізується на виробництві яловичини і м`ясних напівфабрикатів, планує одним з перших українських підприємств цього профілю вийти на європейський ринок.

Реклама:

У рамках реалізації такої стратегії підприємство готується до проведення попередньої інспекції фахівцями FVO Європейської комісії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: