"Нафтогаз" обіцяє протягом доби відновити постачання до Європи

Середа, 14 жовтня 2009, 15:08

Дочірня компанія "Нафтогазу" - ВАТ "Укртранснафта" - протягом доби планує відновити прокачування нафти по магістральним нафтопроводам "Дружба" та "Одеса-Броди" у штатному режимі після відновлення електропостачання нафтоперекачувальних станцій.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби НАК "Нафтогаз України".

"Аварійні бригади обласних енергопостачальних компаній здійснюють аварійно-відновлювальні роботи для ремонту ЛЕП, які було пошкоджено внаслідок негоди. Роботу бригад ускладнює те, що пошкодженні ділянки ЛЕП знаходяться у важкодоступній гірській місцевості. Координацію аварійно-відновлювальних робіт здійснюють оперативні групи головних управлінь Міністерства з питань надзвичайних ситуацій", - ідеться у повідомленні.

"ВАТ "Укртранснафта" докладає зусиль для недопущення зриву графіку поставки нафти у напрямку Чехії, Словаччини, Угорщини та наливу танкерів на МНТ "Південний", - наголошують у прес-службі.

Реклама:

Як повідомлялося, о 4.15 вранці в середу у зв'язку з аварійним відключеннями електроенергії сталася зупинка нафтоперекачувальної станції "Броди". Внаслідок цього зупинено перекачування нафти у напрямку Броди - Карпати - держкордон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!