Ляпіна: Приватизація ОПЗ не відбудеться

Вівторок, 29 вересня 2009, 10:51

Приватизація Одеського припортового заводу не відбудеться, а відбудеться лише конкурс, який організує Фонд держмайна.

Про це заявила депутат від "Нашої України" Ксенія Ляпіна у коментарі партійному сайту RAZOM.

"Ті, хто прийдуть на цей конкурс, зроблять велику помилку, тому що витратять кошти, а власності не отримають. Далі будуть лише судові позови", - вважає депутат.

При цьому Ляпіна заявляє, що уряд свідомо провокує ситуацію.

Реклама:

"Можна проігнорувати заборону на проведення конкурсу, його зімітувати. Але для того, щоб передати права власності, потрібен не тільки один уряд. Це питання визнання міжнародними судами", - зауважила депутат.

"Правовий нігілізм назовні винести неможливо, а Одеський припортовий завод - це підприємство світового значення", - наголосила Ляпіна.

"Якщо в країні будуть ігноруватися позови, то є Міжнародні суди", - додала вона.

Також Ляпіна відзначила, що поведінка уряду Юлії Тимошенко характеризує Україну як "абсолютно дику країну, в якій права нема".

"Якщо політик залишається на плаву після заяв, що люди хочуть диктатури, то у цій крані є серйозні проблеми", - вважає депутат.

"У будь-які іншій європейській демократії такий політик був би виключно маргінальним, на якого всі вказували пальцем і ставили у приклад, як не треба робити. А у нас такий політик залишається ще прем'єр-міністром. Звідси все витікає - закон написаний не для неї (Тимошенко)", - додала Ляпіна.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: