Standard Bank і "Тройка Діалог" зробили крок до альянсу

Понеділок, 28 вересня 2009, 11:22

Standard Bank і російська Група компаній "Тройка Діалог" одержали схвалення регуляторів, у тому числі російських, південноафриканських і британських, на укладення стратегічного альянсу.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби "Тройка Діалог".

Згідно з умовами альянсу, Standard Bank стає власником 33% акцій "Тройки Діалог", передає їй 100% частку в своєму російському дочірньому комерційному банку (ЗАТ "Стандарт Банк"), а також весь свій російський бізнес.

Метою альянсу є створення провідного російського провайдера фінансових послуг з широким географічним присутністю і спектром продуктів.

Реклама:

У Росії компанії будуть працювати під єдиним брендом "Тройки Діалог".

Отримання схвалення регуляторів завершило один з етапів роботи з інтеграції двох бізнесів, яка почалася після оголошення про укладення стратегічного альянсу, зазначають у прес-службі.

Група Standard Bank є найбільшою банківською групою в Південній Африці за розміром активів та прибутку. Офіси групи розташовані в 17 країнах Африки і 21 країні, що розвивається, за її межами, у тому числі в Росії, Бразилії та Китаї.

Найбільшим акціонером Standard Bank є Industrial and Commercial Bank of China.

"Тройка Діалог" - провідна незалежна інвестиційна компанія, що працює на ринках країн СНД. Ключовими напрямками діяльності компанії, заснованої в 1991 році, є торгові операції з цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, довірче управління активами, прямі та венчурні інвестиції, персональні інвестиції та фінанси.

"Тройка Діалог" представлена в 24 містах Росії, а також у Нью-Йорку, Лондоні, Нікосії, Києві та Алма-Аті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!