Прем'єр розповіла, що бюджет-2010 має три схвалення

Понеділок, 14 вересня 2009, 18:30

Національна тристороння соціально-економічна рада при президенті України сьогодні рекомендувала Кабінету міністрів прийняти за основу розроблений урядом проект державного бюджету на 2010 рік.

Про це повідомила прем`єр-міністр Юлія Тимошенко на позачерговому засіданні уряду, на якому планується остаточно затвердити проект держбюджету-2010, передає агентство "УНІАН".

"На Національній раді - профспілок, роботодавців і уряду - було одностайно прийняте рішення про ухвалення проекту бюджету на 2010 рік, запропонованого урядом за основу, і продовжити співпрацю профспілок, роботодавців і уряду для підготовки бюджету до першого і другого читання (в парламенті)", - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр підкреслила, що сьогодні під час засідання Національної ради сторони намагалися знайти компроміс між вимогами профспілок, роботодавців і можливостями уряду.

Реклама:

"Приємно, що політиканство в процесі обговорення було виключене. Була професійна і досить відповідальна розмова", - підкреслила вона.

Тимошенко звернула увагу уряду на той факт, що узгодження проекту державного бюджету проходило в кілька етапів, а до процесу його підготовки були залучені профспілки, роботодавці, місцеві адміністрації, сільські, селищні і міські ради, а також їхні голови.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!