ЄБРР не припинятиме співпрацю з "Укрзалізницею"

П'ятниця, 11 вересня 2009, 16:14

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) не має наміру припиняти співпрацю з Державною адміністрацією залізничного транспорту України ("Укрзалізниця").

Про це заявив провідний радник ЄБРР Антон Усов, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми офіційно заявляємо, що ЄБРР і "Укрзалізниця" є довгостроковими партнерами, і ми не розглядаємо можливість припинення співпраці", - сказав він.

У той же час, за словами Усова, ЄБРР робить застереження, що всі подальші проекти будуть залежати від структурних реформ, які проводяться "Укрзалізницею".

Реклама:

Присутній на прес-конференції провідний банкір ЄБРР Марко Магалецький повідомив, що "Укрзалізниця" виконує зобов'язання перед ЄБРР в повному обсязі.

Він також додав, що суть структурних реформ, про які говорить ЄБРР, була сформульована в концепції реформування залізничного транспорту, затвердженої урядом України у грудні 2006 року.

У кінці серпня ЗМІ з посиланням на слова радника представництва ЄБРР в Україні Антона Усова повідомляли, що ЄБРР, який виступає одним з основних кредиторів "Укрзалізниці", припинив співпрацю з державною компанією.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: