У серпні ціни на Subaru залишаються привабливими ®

Четвер, 6 серпня 2009, 13:30

Дистриб'юторська компанія "Субару Україна" прийняла рішення про збереження акційних цін на моделі Outback, Forester та Impreza.  

У серпні ціни на популярну Subaru Impreza з двигуном об'ємом 1,5 л у кузові хетчбек стартують з 19700 доларів. Практичність седана Impreza можна отримати за 19967 доларів.

Лідер сегменту компактних SUV, Subaru Forester, коштує від 28060 доларів. За цю суму пропонується 2-літровий автомобіль з механічною КПП, чудовим комфортом та високою проходимістю. 

Однією з найбільш привабливих пропозицій в сегменті автомобілів бізнес-класу є Subaru Legacy, що пропонує чудовий дизайн, багате оснащення і високі ходові якості за ціною від 27370 доларів.

Реклама:
 

Що стосується універсалу Outback, то 2,5-літровый автомобіль потужністю 172 к.с. з механічною КПП можна придбати за 29998 доларів. 

Ціни діють по всій дилерській мережі "Субару Україна", оплата здійснюється у гривні за курсом Національного Банку України на момент покупки. Кількість акційних машин на складі обмежена. 

Всі автомобілі Subaru обладнані системою постійного симетричного повного приводу Symmetrical AWD, а також горизонтально-опозитними силовими агрегатами Subaru Boxer, що відрізняються високою потужністю і економічністю, а також відповідають екологічним стандартам Euro 4

Базова комплектація всіх моделей включає: клімат-контроль, кермо з гідропідсилювачем, що регулюється по висоті і глибині, електричні приводи стекол і дзеркал, підігрів передніх сидінь і зони склоочищувачів, інформаційний дисплей, порт для підключення додаткового обладнання (аудіо, AUX), анти блокувальну систему ABS, систему розподілення гальмівних зусиль - (Safety brake pedal system), фронтальні подушки безпеки SRS, імобілайзер, центральний замок з дистанційним керуванням.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!