Голова Держінвестицій подав Тимошенко заяву про звільнення

Понеділок, 3 серпня 2009, 13:25

Голова Державного агентства України з інвестицій та інновацій Віктор Івченко подав заяву про відставку.

Про це агентству "УНІАН" повідомило джерело, близьке до уряду, а згодом підтвердили й у відділі з реєстрації заяв Кабінету міністрів.

Згідно з інформацією, заява про звільнення Івченка надійшла сьогодні й зараз направлена на розгляд прем`єр-міністра Юлії Тимошенко.

Водночас, як повідомив керівник прес-служби Держінвестицій Павло Богдан, Івченко з 20 липня до 17 серпня знаходиться у відпустці.

Реклама:

У своїй заяві на ім`я прем`єр-міністра голова Держінвестицій із жалем указує, що діяльність агентства фактично блокується, оскільки відсутня реальна підтримка їхніх дій і пропозицій із боку секретаріату Кабміну, скасовуються раніше напрацьовані рішення.

Івченко також зазначає, що блокування роботи агентства також супроводжується істотним скороченням бюджетних асигнувань порівняно з минулими роками, безпідставними звинуваченнями в нецільовому використанні коштів, виключенням необхідних функцій і скороченням чисельності працівників.

Голова агентства підкреслює, що подає у відставку через "принципову незгоду" з деструктивними діями посадовців секретаріату Кабінету міністрів, проте не називає конкретних прізвищ чиновників, які заважають роботі його організації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!