Тимошенко спростила оренду для бюджетних установ

П'ятниця, 21 серпня 2009, 20:49

Кабінет міністрів дозволив бюджетним установам, у тому числі органам державної влади, закуповувати послуги з оренди нежилих приміщень для їхнього розміщення за спрощеною процедурою.

Про це сказано в постанові Кабміну №875 від 19 серпня, повідомляє агентство "Українські новини".

Зокрема, Кабмін постановив, що закупівля цих послуг здійснюється за процедурою закупівлі в одного учасника (без конкурсу) без узгодження з Міністерством економіки.

При цьому бюджетним установам й органам державної влади доручено протягом 3 робочих днів, після ухвалення таких договорів направляти Міністерству економіки й Головному контрольно-ревізійному управлінню копії цих договорів.

Реклама:

Як повідомлялося, 8 липня Кабмін заборонив бюджетним організаціям під час передачі в оренду приміщень (або їх частин), які не задіяні ними в безпосередній роботі, передавати їх у суборенду.

17 жовтня 2008 року Кабмін затвердив положення про держзакупівлі, яке передбачає право уряду встановлювати особливі правила держзакупівель за державним оборонним замовленням, а також за закупівлею інших, спеціально встановлених Кабміном (специфічних) товарів, робіт і послуг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: