Банк "Київ" призначив голову правління

Понеділок, 17 серпня 2009, 16:45

На посаду голови правління ПАО "АКБ "Київ" був призначений Юрій Маслов.

Відповідне рішення, датоване 14 серпня, було оприлюднено в інформаційній базі даних Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР), повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Як відомо, 10 червня уряд прийняв рішення про рекапіталізації трьох недержавних комерційних банків, у тому числі банку "Київ". У рамках входження держави в акціонерний капітал банку (рекапіталізації) АКБ "Київ" зменшив статутний капітал у 100 разів.

Пізніше правління НБУ прийняло рішення продовжити мораторій на задоволення вимог кредиторів у банку "Київ" з 10 серпня 2009 року до 9 лютого 2010 року.

Реклама:

17 серпня, Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що на цьому тижні звернеться до НБУ з пропозицією зняти мораторій по банку "Київ" і почати повернення коштів вкладникам банку.

Крім того, за словами прем'єра, в ході перевірки в банку "Київ" була виявлена "важка зброя". Також Тимошенко повідомила, що Міністерством внутрішніх справ України порушено кримінальну справу за фактом знищення фінансових документів в банку "Київ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!