В Укргазбанку відкидають звинувачення Тимошенко

П'ятниця, 31 липня 2009, 15:21

Депутат Верховної ради, член фракції Партії регіонів, співвласник Укргазбанку Василь Горбаль вважає безпідставним звинувачення прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в тому, що представники Партії регіонів провели махінації з коштами, призначеними на рефінансування Укргазбанку.

Про це він сказав у коментарі агентству "Українські Новини".

Горбаль підкреслив, що акціонери Укргазбанку є партнерами держави, і в них залишається право зворотнього викупу акцій у держави, яке, за його словами, буде використано.

"Акціонери Укргазбанку залишилися партнерами держави. Тому представники держави повинні вкрай обережно ставитися до тих висловлювань відносно партнерів, які іноді дуже некоректні, при цьому не маючи ніяких підтверджень", - сказав він.

Реклама:

Він також висловив впевненість, що такі заяви прем'єра не вплинуть на стабільну роботу банку.

"Я розумію, що специфіка жанру політичного вимагає від прем'єра показових перемог над кимось, викриття ворогів, знаходження ворогів і, певно, таких будуть шукати й в Укргазбанку. Але навіть це в жодному разі не вплине на стабільну роботу Укргазбанку й на перспективи його подальшого розвитку", - вважає Горбаль.

Він також вказав на стабільну роботу банку, підкресливши, що в банку вводилися деякі обмеження, які останнім часом було знято.

Як повідомлялося, у п'ятницю прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що представники Партії регіонів провели махінації з коштами, призначеними на рефінансування Укргазбанка.

6 липня НБУ зареєстрував збільшення статутного фонду Укргазбанку на 3,1 млрд. гривень до 3,8 млрд. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: