Уряд скоротив кількість довідок для продажу зерна до Аграрного фонду

Середа, 29 липня 2009, 18:42 -

Уряд залишив необхідними тільки 4 з 16 довідок для аграріїв, які продаватимуть зерно до Аграрного фонду.

Про це повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції за результатами засідання уряду, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Сьогодні ми переглянули всі 16 документів, які потрібно було сільськогосподарським виробництвам оформлювати, щоб продати зерно за заставними цінами Аграрному фонду. Із цих 16 документів після досить тривалих дискусій залишилося 4, на 12 документів скорочено бюрократичні вимоги чиновників всіх рівнів", - наголосила Тимошенко.

За її словами, аграріям, які будуть продавати зерно за заставними цінами до Аграрного фонду, необхідно мати всього 4 документи: виписку з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців, копію свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість, просте чи подвійне складське свідоцтво або видаткову накладну і посвідчення про якість Державної хлібної інспекції.

Реклама:

Тимошенко повідомила, що виробники також можуть звертатися із заявками на продаж зерна до Аграрного фонду за телефоном "прямої лінії".  

"Це по суті справи друга контрольна лінія, де я можу перевірити, чи Аграрний фонд задовольняє заявки всіх аграріїв, які хочуть продати зерно за заставними цінами, чи не задовольняє", - сказала вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: