ДКЦПФР зареєструвала випуск акцій "Нафтогазу" на 18,6 мільярдів

Середа, 29 липня 2009, 15:45

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) зареєструвала додатковий випуск акцій ВАТ "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" на загальну номінальну суму 18,6 млрд. гривень, а також випуск і проспект облігацій Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП) на 1,62 млрд. гривень.

Таке рішення прийнято на засіданні у вівторок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на голову комісії Сергія Петрашку.

Як повідомлялося, 8 липня Кабінет міністрів ухвалив рішення про збільшення статутного капіталу НАК "Нафтогаз України" на 18,6 млрд. гривень за рахунок реалізації облігацій внутрішньої державної позики.

Крім того, для вирішення проблем ХДАВП і держпідприємства "Київський авіаційний завод "Авіант" уряд схвалив випуск ними облігацій на загальну суму 2,478 млрд. гривень.

Реклама:

При цьому липневе розпорядження Кабінету міністрів містить чіткий розподіл обсягів випуску облігацій для кожного підприємства на погашення боргів перед банками та добудову літаків: для "Авіант" - відповідно 515 млн. гривень і 343 млн. гривень, ХДАПП - 1237 млн. гривень і 383 млн. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!