На НБУ поскаржилися за Укрпромбанк

Середа, 29 липня 2009, 14:42

ТОВ "Фінансова компанія "Кредит-Центр", яка займається юридичним супроводом повернення депозитних вкладів з ТОВ Укрпромбанк заявляє про бездіяльність НБУ.

Про це йдеться в повідомленні "Кредит-Центра".

"По Укрпромбанку налічується близько мільйона вкладників, які на цей час не можуть забрати свої депозитні вклади, незважаючи на мораторій, введений Національним банком", - зазначається в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, відділ Державної виконавчої служби у Печерському р-ні м. Києва при Міністерстві юстиції прикладає зусилля для примусового виконання судових рішень щодо стягнення грошей вкладників з Укрпромбанку.

У зведеному виконавчому провадженні, за станом на 29 липня 2009 року, вимог до Укрпромбанку на загальну суму понад 30 млн. гривень., зазначають в повідомленні.

Після закінчення мораторію, а саме після 22 червня 2009 року, судові виконавці Печерського районного відділу виконавчої служби, багаторазово відправляли в НБУ по Києву та Київській обл. (м. Київ, вул. Контрактова пл. 2) постанови про арешт рахунків Укрпромбанка, а також платіжних доручень про списання коштів за рішенням суду, відзначають юристи.

Однак НБУ по м. Києву та Київській обл. кожну вимогу виконавчої служби залишає незадовільненою, тим самим порушуючи в грубій формі законодавство України.

"У черговий раз, величезна кількість людей стали заручниками бездіяльності правління Національного Банку України", - підкреслюється в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!