МТС відмовляється визнавати себе винною в питанні "нульових тарифів"

Вівторок, 21 липня 2009, 14:13

ЗАТ "Український мобільний зв'язок" (УМЗ) спростовує претензії відносно компанії за "нульовими тарифами".

Про це йдеться в прес-релізі МТС.

"Ми вважаємо, що жодна з озвучених претензій по т.з. "нульовим тарифам" не застосовна до МТС. Наша діяльність як публічної компанії знаходиться виключно в правовому полі. Ні своєю тарифною політикою, ні рекламною діяльністю ми не порушуємо норм національного законодавства", - йдеться в повідомленні.

В МТС наголошують, що компанія надає абонентам максимально повну інформацію про послуги в своїх друкованих рекламних матеріалах (листівки, плакати, упаковки, ін.).

Реклама:

У тих рекламних матеріалах, формат яких не дає можливості вказати всю інформацію (наприклад, в щитовій рекламі або в ТБ-роликах), ми завжди надаємо довідковий номер телефону, за яким абонент може отримати необхідні деталі, підкреслюється в повідомленні.

При цьому мобільний оператор додає, що в основі всіх їх продуктів лежать економічно обґрунтовані моделі, розраховані з урахуванням собівартості послуг, що надаються.

Минулої п'ятниці, 17 липня, оператори на вимогу НКРЗ надали рекламні матеріали своїх тарифів для подальшого вивчення в контексті недавнього рішення Комісії про заборону т.з. "нульових тарифів".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!