Тимошенко повернула опального директора аеропорту

Середа, 24 червня 2009, 18:12

Кабінет міністрів скасував накази Міністерства транспорту і зв'язку про звільнення директора Львівського аеропорту Олександра Загреви і начальника дирекції будівництва Донецького метрополітену.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Петро Крупко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За його словами, накази про звільнення цих керівників екс-головою Мінтрансзв'язку Йосипом Вінським викликали невдоволення в колективах і дестабілізували роботу підприємств, у зв'язку з чим, уряд скористався своїм правом і скасував ці накази.

Сам Вінський розповів в ефірі одного з телеканалів, що Тимошенко вимагала від нього скасувати наказ про звільнення директора львівського аеропорту.

Реклама:

"Я прийшов - фактично аеропорту не було, я його за 8 місяців зібрав. Директор аеропорту - нульова людина, яка не може реально забезпечити підготовку аеропорту до Євро", - відзначив він.

Він зазначив, що "коли була перевірка на пронос вибухових речовин, вибухівку пронесли, поставили під шасі літака і ніхто не зупинив цих людей".

"Діти гралися на злітній смузі аеродрому, а це Скнилівский аеродром, на якому була відома трагедія", - сказав міністр.

"Зрозуміло, що я ухвалив радикальне рішення, написав наказ і звільнив керівника аеропорту. Дзвонить прем'єр-міністр Юлія Тимошенко: відміни свій наказ", - розповів Вінський.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!