Порошенко проти вживаних автобусів

Понеділок, 15 червня 2009, 17:46

Керівництво корпорації "Богдан", одного з найбільших суб'єктів автомобільного ринку України, вважає недоцільною ініціативу Міністерства транспорту і зв'язку завезти в рамках підготовки до Євро-2012 вживані автобуси, тоді як у країні працюють власні автобусні заводи.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

"Сьогодні існує така ініціатива Мінтрансу, але навіщо ж сьогодні завозити стару техніку, якщо вітчизняні автобусобудівники здатні забезпечити українські міста новими сучасними автобусами в рамках підготовки до Євро-2012", - сказав він.

"Ми намагаємося зберегти виробництво та робочі місця, не можемо завантажити виробничі потужності в умовах економічної кризи, а держава за бюджетні гроші планує закуповувати імпортні б/у автобуси", - підкреслив прес-секретар.

Зазначивши, що в якості аргументу ініціатори ввезення імпортної старий техніки кажуть, що такі автобуси не випускаються в Україні, Красуля повідомив, що корпорація 17 червня, перед початком засідання Кабінету міністрів, має намір продемонструвати уряду нові автобуси "Богдан" - середній міський автобус "Богдан" А 601 і туристичний автобус малого класу А 401.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: