Тігіпко: економіка - в передінфарктному стані

Неділя, 24 травня 2009, 10:03

Співголова Ради інвесторів при Кабінеті міністрів Сергій Тігіпко наголошує на необхідності модернізації і радикального оновлення української політики.

Про це Тігіпко заявив у своєму виступі на з'їзді Трудової партії України, який проходив у суботу в Києві, повідомляє агентство "УНІАН".

Він, зокрема, наголосив, що "сьогодні Україна наближається до соціального струсу через передінфарктний стан економіки".

"Як фахівець хочу сказати, що ми могли не мати таких втрат. Говорити і посилатися лише на світову кризу, я вважаю, є нечесно", - сказав Тігіпко, уточнивши, що основна проблема такого падіння і соціальних втрат полягає у стані української політики.

Реклама:

"Коли потрібно було, як на конвеєрі, штампувати антикризові рішення, боротися з корупцією, розв'язати руки підприємцям, займатися Євро-2012, створювати нові робочі місця, інвестувати в інфраструктуру країни, ми займаємося політичними сварками, шоу з блокування трибун, йдемо у відпустки як народні депутати, нібито в країні усе гаразд", - обурився він.

У зв'язку з цим Тігіпко висловив упевненість, що сьогодні необхідна модернізація української політики та її радикальне оновлення.

"Криза підштовхує нас до такого кроку", - сказав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!