Держмитниця заговорила про труднощі з виконанням плану

Четвер, 9 квітня 2009, 17:18

Державна митна служба, відповідно до наданого плану, за підсумками другого кварталу 2009 року, має направити відрахувань до державного бюджету України на суму 24 млрд. грн.

Про це заявив голова відомства Анатолій Макаренко в ході прес-конференції у четвер в Києві, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". 

"Так, перед нами поставили план на другий квартал. Це близько 24 мільярдів гривень. Щодо виконання, загадувати на 3 місяці в кризовий період, як ви самі розумієте, досить складно", - відзначив він.

У той же час Макаренко повідомив, що відповідно до плану, у квітні поточного року Державна митниця повинна перерахувати до держбюджету відрахувань 8,111 млрд. грн.

"Звичайно ж, це надзвичайно напружена цифра. І я хочу вам сказати, що розрахунки на 2009 рік робилися з урахуванням того, що падіння обсягів імпорту складе близько 10%. А сьогодні ми можемо констатувати падіння імпорту приблизно на 50%. Однак, все одно , я досить оптимістично дивлюся на виконання планових показників за квітень", - заявив Макаренко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: