Ахметов забрав акції у дружини

Вівторок, 7 квітня 2009, 21:01

Один з найбагатших людей в Україні Рінат Ахметов сконцентрував у своїй власності 100% акцій найбільшої фінансово-промислової групи ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент".

Про це повідомляється в офіційній інформації СКМ у вівторок з посиланням на реєстратора компанії, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Пакет акцій власника - "фізичної особи", яка володіла більше 10% голосуючих акцій, збільшився з 2,7 млн шт. акцій і склав 3 млн. шт. акцій (100%)", - йдеться в публікації.

"Дійсно, з 7 квітня поточного року у компанії СКМ один акціонер - Ахметов, якому раніше належало 90% акцій компанії. На діяльності групи СКМ зміни у складі акціонерів не позначаться", - повідомили в прес-службі компанії.

До групи СКМ входять компанії "Метінвест Холдинг", ДТЕК, "Фарлеп-Інвест", "Оптіма Телеком", "Сегодня Мультімедіа", ТРК "Україна", "ЕСТА Холдинг", "Український Рітейл" та інші.

Раніше 90% акцій ЗАТ "СКМ" належало Ахметову, 10% акцій - його дружині Лілії Ахметовій.

За даними компанії, ЗАТ "СКМ" 2008 року отримало неконсолідований (без врахування фінансових результатів підприємств групи) чистий прибуток близько 184,5 млн. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: