Партія регіонів шантажує уряд антикризовою програмою

Четвер, 16 квітня 2009, 15:26

Партія регіонів не підтримуватиме антикризову програму, навіть якщо її пропозиції до цього документу будуть враховані.

Про це заявив перший заступник лідера фракції Олександр Єфремов, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми можемо допомогти уряду підготувати цілісний і досить серйозний документ. Але з огляду на те, що ми не маємо можливості впливати на його реалізацію, прив'язувати себе до будь-яких документів чинного, непрофесійного, непідготовленого, корумпованого уряду, ми не будемо", - зазначив він.

При цьому заступник лідера фракції підкреслив, що у Партії регіонів є своє розуміння тих процесів, які сьогодні відбуваються в Україні.

Реклама:

"Я глибоко переконаний, що за рівнем фахівців Партія регіонів має найкращий кадровий потенціал і тому нам немає необхідності залучати когось для розробки тих документів, які ми розуміємо як такі, що повинні бути розроблені", - сказав Єфремов.

Відповідаючи на запитання, чому так затягується розгляд антикризової програми та винесення її на обговорення на засідання парламенту, Єфремов сказав: "Думаю, що для представників коаліції настільки складним виявився документ, який розробили представники Партії регіонів, що їм потрібно досить багато часу, щоб вникнути в термінологію тих посилів, які були зроблені в цьому документі".

"Тому їм 3 тижні треба розбиратися, я думаю, вони вимагатимуть ще потім 2 тижні, а потім криза закінчиться", - пожартував він.

Як відомо, раніше Партія регіонів погодилася взяти участь у розробці антикризової програми і відкласти її розгляд до наступного пленарного тижня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!