Уряд щомісяця виділятиме зі Стабфонду 350 мільойнів на зарплати шахтарям

Неділя, 12 квітня 2009, 13:25

Уряд щомісяця виділятиме зі Стабілізаційного фонду 350 млн. грн. на виплату зарплат шахтарям.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів № 358-р від 2 квітня, оприлюдненому на офіційному сайті Верховної Ради, повідомляє агентство "УНІАН".

Зокрема, щомісяця, починаючи з березня 2009 року, 350 млн. грн. Стабілізаційного фонду відповідно до пункту 3 частини першої статті 76 Закону "Про Державний бюджет України на 2009 рік" спрямовуватимуться на реалізацію проектів, пов`язаних з підтримкою діючих потужностей вугледобувних підприємств (на часткове покриття витрат із собівартості продукції).

Уряд доручив Мінвуглепрому спрямовувати ці кошти лише на виплату заробітної плати (з нарахуваннями) шахтарям відповідно до Порядку використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки вугледобувним підприємствам (включаючи підприємства з видобутку бурого вугілля) на часткове покриття витрат із собівартості продукції, затвердженого постановою Кабінету міністрів № 69 від 28 січня 2009 року.

Реклама:

Згідно із розпорядженням, Міністерство фінансів на підставі пропозицій Мінвуглепрому має внести в установленому порядку зміни до розпису державного бюджету.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!