Тимошенко мінятиме Стельмаха на бюджет?

Четвер, 25 грудня 2008, 21:04

БЮТівець Андрій Шкіль вважає, що коаліції у п'ятницю вдасться ухвалити Держбюджет на 2009 рік.

Про це він сказав у програмі "Шустер live".

"Завтра у нас 26 грудня, і 26 грудня ми повинні проголосувати за бюджет. Сьогодні нам не вистачило 3 голосів. І я впевнений, що завтра ресурс буде знайдений", - сказав Шкіль.

У свою чергу присутній у студії "регіонал" Нестор Шуфрич припустив, що предметом домовленостей між коаліцією і депутатами НУ-НС, які до неї не ввійшли, може стати звіт комісії з розслідування зловживань керівництва Нацбанку на валютному ринку.

"Те, що (В'ячеслав) Кириленко і його група ("За Україну") після нібито зближення позицій Ющенко і Тимошенко не проголосували, наводить на думку, що буде торг. Завтра звіт комісії щодо зловживань керівництва Нацбанку. Я можу припустити, що завтра група Кириленка почне голосувати, а сама коаліція і Тимошенко не помітять, що звіту щодо Нацбанку нема", - сказав він.

Реклама:

Шуфрич також припустив, що причиною неухвалення Держбюджету у четвер стало те, що коаліціанти "не доторгувалися".

"Комусь хтось щось недодав. Хтось щось не прочитав, хтось з кимось не встиг проконсультуватися", - сказав він.

Коментуючи інцидент з картками "регіоналів" Василя Горбаля та Сергія Головатого, які проголосували за Держбюджет, Шуфрич сказав:

"Картки Головатого і Горбаля, які були поруч з сидіннями БЮТ, я можу тільки припустити, чому вони проголосували. Але я нікого не звинувачую".


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!