Мінсім'ї запевняє, що з Євро все нормально

П'ятниця, 19 грудня 2008, 15:45
 

Міністр з питань сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко переконаний, що Україна зможе гідно підготуватися до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це Павленко сказав в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в Києві після координаційної ради з підготовки та проведення в Україні Євро-2012, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми будемо готові приймати в 2012 році чемпіонат Європи з футболу. У мене немає ніяких сумнівів", - запевнив Павленко.

Він підкреслив, що координаційна рада в п'ятницю підтвердила, що, незважаючи на фінансово-економічну кризу і проблеми з державним бюджетом, в наступному році Україна впорається з усіма, що стоять перед нею завданнями з підготовки до фінальної частини чемпіонату.

Павленко висловив впевненість, що всі витрати з підготовки до чемпіонату в наступному році будуть захищені бюджетними статтями.

"Позиція президента про те, що всі витрати по Євро-2012 повинні бути захищені статтями, і уряд зобов'язаний цю позицію, і рішення координаційної ради підтримати", - заявив Павленко.

Павленко також запевнив журналістів, що НСК "Олімпійський" у Києві буде введено в експлуатацію в грудні наступного року, як це і передбачено вимогами УЄФА.

За словами міністра, всі роботи на стадіоні "Олімпійський" ведуться у відповідності з термінами, погодженими з УЄФА.

"І ми не бачимо жодних проблем з тим, щоб НСК" Олімпійський "був введений в експлуатацію в грудні, як це передбачено вимогами УЄФА", - також додав міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: