Nemiroff планує завоювати світ

Вівторок, 14 жовтня 2008, 12:57
 

Український Nemiroff Холдинг, один з великих виробників горілки в СНД, створив міжнародний підрозділ - Nemiroff International.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс Україна" з посиланням на прес-реліз компанії.

Головою нової структури призначений колишній регіональний директор Campari International Луїджі Монтевеккі. Він має великий міжнародний досвід розвитку монобрендової алкогольної продукції на ринках різних країн світу, в тому числі у Східній Європі й СНД, відзначається в прес-релізі.

Основним завданням створеної структури буде розвиток міжнародного бренду Nemiroff у країнах Європи, Північної й Південної Америки, а також Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Штаб-квартира Nemiroff International буде розташовуватися в Будапешті (Угорщина).

Реклама:

Згідно з наведеними у прес-релізі словами голови ради директорів Nemiroff Холдинг Олександра Глуся, "створення Nemiroff International є логічним кроком, розпочатим у рамках реструктуризації компанії".

"Міжнародний бренд Nemiroff уже перебуває в тій стадії розвитку, коли необхідно мати окрему структуру, основним завданням якої стане реалізація довгострокової стратегії розвитку бренду на світовому ринку: як на високорозвинених ринках Америки й Західної Європи, так і на тих, що розвиваються", - заявив він.

Як повідомляється в прес-релізі, до першочергових завдань нового підрозділу відноситься вивчення й аналіз провідних світових ринків, формування стратегії розвитку міжнародного бренду Nemiroff на кожному з них.

З огляду на те, що, за даними АС Nielsen, 2007 року алкогольний ринок Європи продемонстрував зростання продажів на 13% у грошовому виразі, першочергова увага Nemiroff International буде приділена саме європейському континенту, відзначається в прес-релізі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: