Nemiroff знову зупинився. Через старий конфлікт

Четвер, 7 листопада 2013, 18:53

У середу Апеляційний господарський суд відхилив скаргу дочірнього підприємства "УВК "Nemiroff" на рішення господарського суду про стягнення з компанії понад 19 млн доларів у зв'язку з незаконним використанням екс-менеджментом підприємства родиною Глусь бренду "Nemiroff".

Про це пишуть "Коментарі".

За інформацією видання, 21 серпня 2013 року суд анулював реєстрацію всіх торгових марок "Nemiroff", контрольованої екс-менеджментом підприємства. Єдиним легітимним власником усієї інтелектуальної власності, пов'язаної з брендом "Nemirоff" є компанія Nemiroff Intellectual Property Establishment (Ліхтенштейн).

"Ці судові рішення ще раз підтвердили факт незаконності дій колишнього менеджменту українських дочірніх підприємств компанії Nemiroff Holdings Limited - сім'ї Глусь, які вводили в оману контрагентів "Nemiroff", поширюючи завідомо недостовірну інформацію про те, що Олександр Глусь є акціонером Компанії "Nemiroff" з блокуючим пакетом акцій", - сказали в Nemiroff Holdings Limited.

Реклама:

Також представники компанії нагадали, що в рамках цієї справи 21 березня 2013 року господарським судом Києва було накладено арешт на всі банківські рахунки "Nemiroff", який дійсний на даний момент.

Як відзначають в Nemiroff Holdings Limited, робота підприємства неможлива через відсутність склотари, випуск якої в Україні припинений на вимогу власника всієї інтелектуальної власності, пов'язаної з брендом "Nemirоff" компанії "Nemiroff Intellectual Property Establishment".

"Ці дії були вимушеним заходом, щоб зупинити незаконне використання бренду екс-менеджментом родиною Глусь, які ухиляються від виконання рішення судів і незаконно утримують контроль над підприємством", - зазначають у компанії.

Як повідомлялося, 24 жовтня після майже двомісячного простою виробничий комплекс ДП "УВК "Nemiroff" почав розлив продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: