Компанія GMP визначить кошторис робіт з реконструкції "Олімпійського"

Четвер, 4 вересня 2008, 16:46

Німецька компанія GMP зобов'язалася визначити загальну кошторисну вартість робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу (НСК) "Олімпійський" до 10 жовтня

Про це заявив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко на прес-конференції у четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

За його словами, GMP повинна завершити остаточно розробку проекту до червня 2010 року, а введення НСК "Олімпійський" в експлуатацію після реконструкції заплановано на липень 2011 року.

Як сказав Павленко, на цей час роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" ведуться у повній відповідності із затвердженим фахівцями УЄФА графіком робіт.

Реклама:

За його словами, у четвер він підписав розпорядження про введення на НСК "Олімпійський" з 11 вересня спеціального режиму охорони.

З цього дня в'їзд автотранспорту на територію комплексу буде здійснюватися тільки за спеціальними перепустками. При цьому на його території будуть ліквідовані усі автостоянки.

Павленко також додав, що загальна вартість проектних робіт відповідно до договору, що укладений між ДП НСК "Олімпійський" і компанією GMP, становить 163 млн. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!