В Україні створена Українська федерація страхування

Четвер, 11 вересня 2008, 15:22

Рішення про створення Української федерації страхування (УФС) прийняли 14 страхових компаній країни на установчих зборах 10 вересня.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" президент НАСК "Оранта" (Київ), президент створеної федерації Олександр Завада.

За його словами, компанія "Оранта" підтримала ідею створення української федерації страхування, оскільки вважає, що мета нового об'єднання, принципи його роботи, склад учасників співзвучні баченню компанією майбутнього страхового ринку й механізмів його розвитку.

Завада також повідомив, що членство у федерації не забороняє її учасникам-страховим компаніям бути членами інших організацій страховиків.

Реклама:

"Кожний буде вирішувати сам", - сказав він.

При цьому президент новоствореної федерації повідомив, що після реєстрації відбудуться переговори з діючими організаціями страховиків на предмет співробітництва.

Засновниками УФС стали НАСК "Оранта", " Інго-Україна ", ТАС, "Дженералі Гарант", " Кредо-Класик", "Універсальна", "Український страховий альянс", " Оранта-Життя", "Дженералі Гарант-Страхування життя", "Чеська страхова компанія - страхування життя", "Європейське туристичне страхування", "Просто-страхування життя-пенсія", "Брокбізнес".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: