Microsoft знижує ціну на Office 2007 в Україні вдвічі

Четвер, 21 серпня 2008, 15:07

ТОВ "Майкрософт Україна" в рамках спільної з роздрібними мережами акції з продажу пакету Microsoft Office Home&Student 2007 знизить ціну на нього вдвічі - до 399 грн.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс Україна" з посиланням на прес-реліз компанії.

Продаж продукту розпочнеться з 25 серпня у 13 роздрібних мережах. Акційна цінова пропозиція буде поширюватися тільки на запас продуктів на складах дистриб'юторів.

Пакет Office Home&Student 2007 буде доступний українською і російською мовами і включає наступні програми: Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007 і OneNote 2007. Він може бути встановлений одночасно на трьох домашніх ПК.

Реклама:

"Нас постійно запитували, коли ж Microsoft знизить ціни на ліцензійні продукти, і, нарешті, ми готові представити ринку таку програму. Вперше продукти Microsoft пропонуються за такою низькою ціною. Сегмент домашніх користувачів і студентів стратегічно важливий для нас, особливо в Україні, де на 83 із 100 ПК установлене неліцензійне програмне забезпечення", - наведені у прес-релізі слова директора з маркетингу "Майкрософт Україна" Сергія Кадуліна.

У прес-релізі з посиланням на керівника відділу закупівель мережі "Технополіс" Сергія Зінченко також відзначено, що подібна акція підвищить попит на ліцензійне програмне забезпечення (ПО) серед звичайних користувачів і покупців мережі.

Корпорація Microsoft заснована 1975 року. Є світовим лідером у виробництві програмного забезпечення й розробці інтернет-технологій для персональних комп'ютерів і серверів.

ТОВ "Майкрософт Україна", українське представництво корпорації Microsoft, працює з 2003 року. Займається розвитком ринку ПО, впровадженням і локалізацією технологій Microsoft.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: