Відкрито рахунок для допомоги потерпілим від повені

Вівторок, 29 липня 2008, 12:47

Держказначейство відкрило Міністерству праці й соціальної політики недержавний рахунок для зарахування благодійних внесків для потерпілих від стихії областей.

Про це на прес-конференції заявив перший заступник Міністра праці й соціальної політики Павло Розенко, повідомляє "Українська правда".

Розенко зазначив, що зібрані кошти будуть перераховуватися обласним держадміністраціям відповідно до розподілів, визначених робочою комісією, яку очолює перший Віце-прем'єр Олександр Турчинов.

Робоча комісія також буде здійснювати контроль за цільовим використанням зібраних коштів і буде інформувати про це громадськість.

Реклама:

Розенко закликав усіх, кому не байдужа доля людей, які постраждали від стихії на заході України, здійснювати благодійні внески на відкритий рахунок.

Благодійні внески і спонсорську допомогу можна перераховувати на рахунок №37117125000023, одержувач - Міністерство праці й соціальної політики, ЄДРПОУ 00013669, банк "Державне казначейство України", Київ, МФО 820172.

Призначення платежу - "перерахування благодійних внесків для ліквідації наслідків стихійного лиха в західних областях України".

Матеріальну допомогу жителям західних регіонів у розмірі 500 тисяч грн. уже виділили Донецькі облдержадміністрація й облрада. Також колективи цих установ вирішили перерахувати свій одноденний заробіток фонду допомоги.

Одноденний заробіток на користь потерпілих вирішили перерахувати також Генпрокуратура й Державний комітет фінансового моніторингу.

До того ж, влада Запоріжжя має намір внести зміни до бюджету, затвердженого на сесії 23 липня, й виділити потерпілим від повені Івано-Франківській, Закарпатській і Чернівецькій областям по 100 тисяч гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!