На українській фондовій біржі неоднозначна реакція

Четвер, 26 червня 2008, 18:36

За результатами торгів у четвер, 26 червня, індекс ПФТС знизився на 0.32% - до 783,01 пункту.

Як повідомляє "FundMarket" , було укладено 274 угоди, обсяг торгів склав 266 млн грн.

Бічний рух індексу ПФТС може протривати до кінця серпня. Таку думку висловив начальник аналітичного відділу ІК "Millenium Capital" Богдан Кочубей.

За його словами, можливість придбання ліквідних акцій за номінальною ціною буде зберігатися до кінця літа. З найбільш перспективних секторів, аналітик виділив металургію і виробництво натуральних добрив.

Реклама:

Найбільший обсяг торгів зафіксований за акціями ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", він склав 10 млн грн. Відразу за ним ідуть "Мотор Січ" і ВАТ "Єнакіївський металургійний завод", з результатом 9 млн грн. Загальний попит склав 164,50 млн грн, змінившись на + 2.95%.

Схоже новини з Америки були сприйняті неоднозначно вітчизняними гравцями, про це свідчить результат. Консолідація триває, а довгострокові перспективи, як і раніше, залишаються досить невизначеними.

Російський ринок акцій закінчив четвер у легкому мінусі на всьому спектрі "blue chips". Незважаючи на незмінність ставки ФРС США, вплив на ціни мала нафта й негативна динаміка світових фондових площадок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: