Дороги України готують до Євро-2012

Середа, 25 червня 2008, 18:37

Цього року на будівництво й реконструкцію автомобільних доріг для проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році передбачене виділення 1,8 млрд грн.

Із цих коштів освоєна "майже половина". Про це в середу 25 червня заявив заступник голови Державної служби автомобільних доріг України ("Укравтодору") Микола Березовський.

Як передає "Лігабізнесінформ" , освоєні кошти вкладені, за даними Березовського, у маршрути " Київ-Чоп", " Кіпті-Бачевськ", " Київ-Ковель" та ін.

Він відзначив, що в цілому, відповідно до затвердженої держпрограми підготовки до проведення Євро-2012, на проведення всіх ремонтних і будівельних робіт на дорогах заплановано направити 37,5 млрд грн., 9 млрд грн з яких - кошти держбюджету.

Реклама:

У той же час, необхідне фінансування, по даним "Укравтодору," у розмірі 88 млрд.грн.

У свою чергу голова "Укравтодору" Петро Кравчук відзначив, що цього року буде відкрита, 7 липня, друга ділянка реконструйованої дороги " Київ-Чоп" довжиною 180 км.

У плани Держслужби також входить цього року завершити роботи на під'їзді до автодороги " Кіпті-Бачевськ", відкриття під'їзду до міста "Сарни".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: