Довгий: Комунальні тарифи у Києві залишаться найнижчими по країні

Четвер, 10 квітня 2008, 15:33

Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що житлово-комунальні тарифи у Києві залишаться такими, як є - найнижчими в Україні.

Як повідомили у прес-службі Київради, він сказав: "Я не заперечую можливості, що темою для політичної спекуляції найближчим часом можуть стати житлово-комунальні тарифи у Києві. Мені завжди прикро усвідомлювати, що більшість тих, що претендують на народну довіру, намагаються завоювати її нечесним шляхом. Нечесним не лише  щодо своїх політичних опонентів, а й щодо самих киян".

"Вони пропонують киянам не програму дій розвитку міста, а вдаються до залякування та брехні. При цьому б'ють по найболючіших питаннях кожної родини - питаннях їхнього добробуту. Нагадаю, що комунальні тарифи у Києві є найнижчими в Україні. І саме наша команда є гарантом того, що такими вони й залишаться", - наголосив Довгий.

"Як секретар Київради, - зауважив Довгий, - я гарантую, що питання про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у залі (міської ради - УНІАН) не пройде. Запевняю всіх, що казки, перекручування і відверта брехня, які лунають на нашу адресу, не мають нічого спільного з нашими планами. Бюджет міста, який ми збільшили у п'ять разів, дозволяє і сьогодні, і в майбутньому утримати на належному рівні як цінову політику в межах столиці, так і вартість послуг для населення".

Реклама:

"Наша команда й надалі працюватиме для того, щоб у Києві були найнижчі тарифи, найнижча ціна на хліб, найнижчі ціни на послуги комунального транспорту. Ми завжди надавали і в подальшому будемо надавати особливу увагу соціальній політиці та спрямовуватимемо на неї найбільше ресурсів", - підкреслив Довгий.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!