Україна пропонує Італії регулярні рейси замінити чартерними

Понеділок, 5 листопада 2007, 16:59

Державіаційна адміністрація України пропонує Держорганізації цивільної авіації Італії тимчасово перевести регулярні рейси авіакомпаній "Міжнародні авіалінії України" і "Alitalia" у чартерні.

"Сьогодні Державіаадміністрація направила італійській владі лист із пропозицією перевести регулярні рейси "МАУ" і "Alitalia" у чартерні до часу проведення переговорів", - заявила прес-секретар Державіаадміністрації Наталя Алюшина.

За її словами, сторони поки не узгодили дату зустрічі.

Як відомо, авіакомпанія "МАУ" оголосила про скасування рейсів "Київ-Рим" і "Київ-Мілан", попередньо на період із 31 жовтня до 5 листопада у зв'язку з незатвердженим зимовим розкладом польотів з боку авіаційної влади Італії.

Реклама:

Як заявили в Державіаадміністрації, дії італійської влади пов'язані з тим, що країна не узгодила з Україною питання нічної стоянки авіакомпанії "Alitalia" в аеропорті "Бориспіль" у період зимової навігації.

Держорганізація цивільної авіації Італії запропонувала українській авіаційній владі тимчасово дозволити польоти авіакомпаній "Міжнародні авіалінії України" і "Alitalia" за минулорічним зимовим розкладом.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!