Яценюк із киргизстанським колегою поговорив про СОТ

Понеділок, 12 листопада 2007, 15:06

Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк і міністр закордонних справ Киргизстану Еднан Карабаєв обговорили переговорний процес щодо вступу України у Світову організацію торгівлі.

Про це сказано в повідомленні прес-служби МЗС.

Відповідно до повідомлення, сторони домовилися найближчим часом підписати двосторонній протокол "Про доступ на ринок товарів і послуг у рамках вступу України в СОТ".

"Під час зустрічі сторони обговорили стан двостороннього співробітництва, взаємодію двох держав у рамках міжнародних організацій і обмінялися думками із деяких актуальних питань міжнародного життя", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

За підсумками зустрічі міністри підписали протокол "Про співробітництво між МЗС України й МЗС Киргизької Республіки".

Документ передбачає активізацію міжвідомчого співробітництва й контактів на рівні керівництва міністерств, а також на рівні відповідних структурних підрозділів для розробки шляхів і механізмів розвитку двосторонніх відносин і проведення консультацій із глобальних і регіональних міжнародних питань, які цікавлять обидві сторони.

Яценюк також підтвердив запрошення Карабаєву відвідати Україну з візитом у зручний для нього час.

Як повідомлялося, перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров відбув у Бішкек (Киргизстан) для переговорів про вступ України до СОТ.

У складі української делегації відбув міністр закордонних справ Арсеній Яценюк.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!