Залізничні квитки перестануть бути іменними

Понеділок, 12 листопада 2007, 16:24

Комітет із питань розвитку галузей економіки під керівництвом віце-прем`єра Андрія Клюєва на своєму засіданні підтримав проект постанови Кабінету Міністрів про внесення змін до порядку обслуговування громадян залізничним транспортом.

Про це в понеділок повідомляє "УНІАН" із посиланням на прес-службу віце-прем`єра.

Згідно із повідомленням, проектом документа передбачене скасування іменних проїзних документів (окрім пільгових і безкоштовних) і відновлення пошкоджених проїзних документів.

Прийняття документа сприятиме поліпшенню обслуговування громадян залізничним транспортом, - додається в повідомленні.

Реклама:

Разом із тим, Міністерству транспорту і зв'зку доручено затвердити заходи щодо підвищення персональної відповідальності посадовців за дотримання на залізницях належного порядку організації продажу квитків і запобігання спекуляціям квитками після скасування іменних проїзних документів.

Як повідомлялося, влітку цього року Мінтранс та "Укрзалізниця" винесли на суд громадськості проект постанови Кабміну, в якому пропонували проводити оформлення повних і дитячих проїзних документів на всі категорії пасажирських потягів без пред'явлення документів, які посвідчують особу, і без вказівки прізвища та ініціалів людини, для котроїї придбаний проїзний документ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!