Банкіри домовилися про охорону з міліціонерами

Понеділок, 29 жовтня 2007, 15:13 -

Асоціація українських банків і Державна служба охорони при Міністерстві внутрішніх справ підписали меморандум про співробітництво з питань охорони банків.

Про це сказано в повідомленні АУБ.

У церемонії підписання меморандуму взяли участь президент АУБ Олександр Сугоняко і начальник ДСО Сергій Сидоренко.

Основна мета підписання меморандуму - забезпечити надійну охорону банківських установ за рахунок доступності послуг Держслужби охорони.

Реклама:

При реалізації положень меморандуму передбачається спільна розробка й підписання протоколу щодо принципів цінової політики Держслужби для банківських установ на 2008 рік.

Також у результаті спільної роботи фахівці Нацбанку, АУБ і Держслужби охорони підготували проект документа "Положення про вимоги щодо технічного стану й організації охорони приміщень банків України", який перебуває на розгляді керівництва НБУ.

Як повідомлялося, раніше АУБ неодноразово характеризувала положення ДСО на ринку охоронних послуг як монопольне, а встановлені службою тарифи як невиправдано високі.

Держслужба охорони заперечувала обвинувачення АУБ у монополізмі.

АУБ створена в 1990 році.

До її складу входить більше 125 банків і 5 регіональних банківських спілок (Дніпропетровська, Харківська, Кримська, Одеська банківські спілки й Асоціація банків Львівщини).

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: