Клюєв поставив Деркачу "незадовільно"

Середа, 4 липня 2007, 11:55

Віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв доручив доробити проект Стратегії розвитку підприємств атомно-промислового комплексу і ядерно-паливного циклу на період до 2030 року для внесення на розгляд уряду.

Таке доручення віце-прем'єр віддав за підсумками наради, що пройшла у вівторок, на якій був розглянутий цей документ, а також хід розробки Стратегії поводження з відпрацьованим ядерним паливом і радіоактивними відходами атомних електростанцій (АЕС), повідомила прес-служба уряду.

Крім того, учасники наради обговорили хід ремонтної кампанії енергоблоків АЕС, забезпечення їх свіжим ядерним паливом, створення відповідного запасу, вивезення відпрацьованого палива, хід виконання заходів щодо модернізації, підвищенню безпеки й продовженню строків експлуатації діючих енергоблоків АЕС.

Клюєв також доручив чітко дотримувати графіків ремонтів енергоблоків і нормативні строки ремонтних кампаній, відзначається в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів.

Реклама:

"Підготовка до зими - одне з головних завдань", - відзначив віце-прем'єр.

Як повідомлялося, уряд України в березні 2007 року доручило державному концерну "Укратомпром" протягом трьох місяців розробити проект Стратегії розвитку підприємств атомно-промислового комплексу і ядерно-паливного циклу на період до 2030 року.

"Укратомпром" наприкінці червня передав підготовлений документ на розгляд зацікавлених міністерств і відомств.

Нагадаємо, главою "Укратомпрому" є президент НАЕК "Енергоатом" Андрій Деркач.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!