Ющенко написав Януковичу гнівного листа про тарифи

Середа, 4 липня 2007, 14:34

Президент Віктор Ющенко вимагає від уряду до кінця липня вдосконалити нормативно-правові акти, які регулюють формування тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це йдеться в офіційному листі президента Віктора Ющенка до прем’єр-міністра Віктора Януковича, повідомила прес-служба президента.

"До закінчення І півріччя 2007 року відповідальні органи виконавчої влади спромоглися підготувати лише проекти зазначених документів – тоді як вони мати бути затверджені ще в першому кварталі", - відзначає Ющенко.

"Така виконавська дисципліна негативно впливає на імідж влади у суспільстві, призводить до зневірення людей щодо відповідальності та спроможності держави швидко та ефективно захищати інтереси населення. Складається враження, що Уряд не зацікавлений оперативно врегулювати проблеми необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги", – наголошує президент.

Реклама:

Крім того, Ющенко вимагає проведення службового розслідування стосовно посадовців, які допустили порушення термінів виконання даного Указу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!