Moody's позбавив "Київстар" рейтингу

Четвер, 7 червня 2007, 18:00 -

Міжнародне рейтингове агентство Moody's відкликало рейтинги оператора мобільного стільникового зв'язку компанії "Київстар".

Про це сказано в повідомленні агентства.

Moody's, зокрема, відкликав корпоративний рейтинг "Київстару" Ва3, рейтинг єврооблігацій компанії на $175 млн. доларів Ва3 і рейтинг єврооблігацій "Київстару" на 266 млн. доларів Ва3.

Moody's не коментує рішення про відкликання рейтингів.

Реклама:

Як повідомлялося, у березні нинішнього року Moody's заявило про можливе зниження корпоративного рейтингу "Київстару" Ba3, помістивши цей рейтинг на перегляд з можливістю зниження.

Агентство пояснило можливе зниження рейтингів компанії забороною Господарського суду Києва оприлюднити будь-яку інформацію про фінансову та господарську діяльність "Київстару", у тому числі фінансову звітність компанії.

За класифікацією Moody's, рейтинги групи Ва означають, що папери, яким він присвоєний, мають елемент спекулятивності й певний кредитний ризик.

У травні 2007 міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's призупинило рейтинговий процес відносно "Київстару" через ненадання компанією фінансової звітності за 2006 рік.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: