Шуфрич припинив будівництво торгового центру перед НСК "Олімпійський"

Четвер, 7 червня 2007, 18:29 -

Головне управління МНС України в м. Києві прийняло рішення призупинити будівництво перед НСК "Олімпійський" торгівельно-ділового комплексу по вул. Велика Васильківська, 53-55 та житлово-офісного комплексу на розі вулиць Шота Руставелі та Жилянської.

Про це повідомила прес-служба пожежно-рятувальної служби м. Києва.

Як зазначають в прес-службі, органи державного пожежного нагляду встановили, що робоча документація на будівництво об’єкту, яке здійснює ТОВ "Юджин", не пройшла експертизу в органах державного пожежного нагляду з позитивним результатом; не відкоригована проектна документація згідно з узгодженою відповідними міністерствами, в тому числі МНС, схемою евакуації глядачів з НСК "Олімпійський"; не надані розрахунки щодо визначення можливого впливу постійних навантажень від ваги запроектованих будівель і споруд на підземні конструкції глибокого закладення станції "Республіканський стадіон"; не надані розрахунки щодо недопущення виникнення деформацій основи будівлі Київського академічного театру оперети по вул. Великій Васильківській, 53/3 від навантажень запроектованого об’єкту.

Пожежники також встановили, що в результаті невиконання забудовником належних вимог, під загрозою опиняється станція метрополітену, а також Київський академічний театр оперети, оскільки під час експлуатації зазначених об'єктів виникає загроза життю та здоров'ю людей у випадку виникнення надзвичайної ситуації.

proUA

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: