Ахметов змусив швейцарців сказати, що він - не бандит

Четвер, 21 червня 2007, 14:58 -

Адвокати Ріната Ахметова вчора підтвердили, що швейцарська газета Neue Zuricher Zeitung (NZZ) опублікувала спростування своєї статті "Український футбол як відображення політики" від 16 травня, а її редактори принесли Ахметову вибачення.

Адвокати Ріната Ахметова Марк Макдугал (Mark MacDougall) та Рендольф Теслік (W. Randolph Teslik), представники провідної міжнародної юридичної фірми Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP, вважають, що редактори газети відповідально підійшли до визнання того, що інформація, надрукована про Ахметова, була абсолютно неправдивою та не мала під собою фактичної бази.

У тексті спростування зазначено, що опублікована 16 травня у газеті Neue Zuricher Zeitung стаття "Український футбол як відображення політики" представляє Ріната Ахметова в невірному світлі.

Видання публічно визнає, що зв'язок між Ахметовим, президентом футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) та організованою злочинністю в Україні відсутній, а економічні успіхи Ахметова не засновані на злочинно здобутому первинному капіталі.

Реклама:

Нарешті, у спростуванні своєї попередньої статті NZZ зазначає, що вбивство журналіста Ігоря Александрова не пов'язане з діяльністю Ахметова.

Адвокати Ахметова зазначили, що його добре ім'я є дуже важливим для нього самого, для його родини, а також для громадян України, яким він служить як народний обранець.

"Економічна правда" за матеріалами Yahoo! Finance

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: