Мінфін та Світовий банк обговорюють проект Податкового кодексу

Вівторок, 12 червня 2007, 19:15

На виконання доручення уряду Міністерство фінансів України продовжує обговорення проекту Податкового кодексу з експертами міжнародного рівня.

Так, 11 червня відбулась зустріч співробітників міністерства із представниками Світового банку (СБ) на чолі із експертом Пабло Сааведра, повідомляє прес-служба Мінфіну.

В ході зустрічі обговорювались попередньо надані Мінфіну пропозиції СБ до перших трьох розділів проекту Податкового кодексу: загальні положення, загальні адміністративні положення та податок на прибуток підприємств.

Як повідомляє прес-служба, більшість з цих пропозицій враховано Міністерством фінансів, зокрема пропозиції щодо: впорядкування податкових пільг і приведення їх у відповідність із загальновизнаною концепцією врахування в бюджеті як "податкових видатків";
уніфікація процедур податкових перевірок; запровадження і удосконалення непрямих методів визначення податкових зобов’язань.

Реклама:

Нові пропозиції Cвітового банку були обговорені під час зустрічі, а рішення про їх врахування буде прийняте після закінчення консультацій.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!