Український експорт: вікно відкривається?

"Укрнафта" хоче прикупити майна "Дніпроазоту" та "Рівнеазоту"

Вівторок, 29 травня 2007, 15:16

ВАТ "Укрнафта" - найбільше нафтовидобувне підприємство країни, подало заявки на участь у конкурсах із продажу майна ВАТ "Дніпроазот" і ВАТ "Рівнеазот".

Про це повідомив журналістам перший заступник голови правління "Укрнафти" з економіки та фінансів Володимир Пустоваров у Києві у вівторок.

Як повідомлялося, спостережна рада "Укрнафти", більшість голосів у якій належить державі, у квітні доручила правлінню товариства вивчити можливість купівлі акцій ВАТ "Одеський припортовий завод", ВАТ "Рівнеазот" й активів ВАТ "Дніпроазот" (усі - виробники азотних добрив).

Аукціон із продажу майна - виробничих потужностей з можливістю замкнутого виробництва продукції хімічної промисловості, які раніше являлись частиною єдиного виробничого комплексу ВАТ "Рівнеазот", призначено на 25 травня, продовжено для ознайомлення потенційних покупців з об'єктом продажу.

Реклама:

За даними агентства "Інтерфакс-Україна", "Рівнеазот" афілійований з підприємцем Дмитром Фірташем, який також володіє 45% акцій RosUkrEnergo.

Конкурс із продажу цілісного майнового комплексу ВАТ "Дніпроазот", призначено на 25 травня, перенесено на 12 червня 2007 року.

Контрольним пакетому акцій "Дніпроазоту" управляють компанії, близькі до акціонерів "Приватбанку" (Дніпропетровськ).

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!