Тимошенко обурилась, що януковичі платять своїм людям не 300 гривень, а 70

Четвер, 5 квітня 2007, 19:16 -

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що на суддів Конституційного Суду чиниться тиск і сумнівається у справедливому рішенні.

"На КС йде безпрецедентний тиск... Конституційні судді – це, на мій погляд, найнещасніші люди сьогодні в Україні, тому що їх замучили порадами, пропозиціями і залякуваннями. Тому важко уявити, щоб сьогодні з’явилося дійсно справедливе рішення в Конституційному Суді, а ще важче уявити, щоб воно з’явилося швидко", - сказала Тимошенко журналістам у четвер.

"Тому я вважаю, що поки в Конституційному Суді йдуть всі процедури, це указу президента не зупиняє і указ потрібно виконувати", - додала вона.

Тимошенко також сказала, що члени БЮТ допоможуть прихильникам коаліції, які живуть у наметах, налагодити побут.

Реклама:

"Ми сьогодні звернулися до членів партії у Києві, щоб вони зробили щось для тих людей, які мерзнуть у наметах і яким, до речі, не возять гарячої їжі, і обіцяли 300 гривень, але платять тільки 70. Це нечесно! Якщо пообіцяли 300 – то платіть. Так наші члени партії вирішили, що вони будуть намагатися забезпечити їх їжею. Ми забезпечимо їх і квитками на культурні заходи в Києві", - сказала вона.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: