Азаров не вважає програму уряду актуальною?

Середа, 18 квітня 2007, 16:19

Перший віце-прем'єр Микола Азаров заявив, що програма дій уряду вже майже готова, але, на його погляд, сьогодні вона не є найактуальнішим питанням в країні.

На питання журналіста про те, коли буде затверджено та оприлюднено програму дій уряду, Азаров відповів наступне: "Вам потрібна програмка, яку Юлія Володимирівна ухвалила в свій час? Там була 21 сторінка. Коли я був в опозиції, відкрив її, почав читати і думаю: ну що ж тут читати? На чому зупинити думку? Чи на кому?.. Нема було на чому її зупинити! Вона була, так би мовити, типово белетристичною".

"В уряду є програма дій. Один з її пунктів - податковий кодекс. Ось ми і реалізовуємо її. Ви ж хочете її формалізувати, в тому плані, щоб ухвалити її в парламенті? Да, ми її формалізуємо, обов'язково. Програма готова. Її вже кілька раз обговорювали на засіданнях уряду. І зараз ми чекаємо моменту презентації цієї програми у Верховній Раді", – заявив Азаров.

"Проте, ця програма реально реалізовується вже зараз, буквально на кожному засіданні уряду у вигляді ухвалення тих чи інших рішень, які витікають з неї", – сказав Азаров, і роздратовано запитав: "Це що – сьогодні, саме в цей час, найактуальніше питання?!". Після цієї репліки журналісти сказали віце-прем'єру, що саме за відсутність програми дій уряду його критикує опозиція.

Реклама:

"Нехай дорікають. Ми цього не боїмося", – відповів Азаров. Також він додав, що програма вже готова, зараз відпрацьовується її стилістика, і буквально через кілька днів її буде винесено до парламенту.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!