У Януковича ухвалили перелік об’єктів для приватизації

Середа, 18 квітня 2007, 18:51

Уряд у середу затвердив перелік об'єктів для приватизації в 2007 році, однак особливості приватизації найбільших з них, у тому числі, ВАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ), ВАТ "Укртелеком" та енергокомпаній будуть розглянуті додатково.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" один із членів Кабінету міністрів.

"Перелік затверджений як би за основу. Однак пройдуть ще зустрічі під керівництвом першого віце-прем'єра Миколи Азарова щодо обговорення приватизації "Укртелекома" та ОПЗ", - сказав він агентству.

За словами співрозмовника агентства, у ході засідання свою позицію стосовно приватизації енергокомпаній заявив також міністр палива та енергетики Юрій Бойко, нагадавши про необхідність їхнього продажу у відповідності зі спеціальною концепцією.

Реклама:

Інший учасник засідання уряду в середу повідомив агентству, що питання під час обговорення переліку задавали практично всі члени Кабінету міністрів.

За його словами, особливу дискусію викликали розміри пропонованих до продажу пакетів та їхнє обґрунтування. Зокрема, про позиції залучення стратегічного інвестора в процесі приватизації заявив перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак.

Співрозмовник агентства додав, що в ході обговорення обговорювалася можливість затвердження особливостей приватизації таких найбільших об'єктів, як ОПЗ, "Укртелеком" та енергокомпаній окремими рішеннями Кабінету міністрів.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!