Голова Світового банку опинився під слідством

Вівторок, 10 квітня 2007, 19:33

Голова Світового банку днями опинився під слідством. Лише недавно привернувши увагу всього світу своїми дірявими шкарпетками, Пол Вулфовіц тепер "відзначився" фінансовими махінаціями.

Зараз Світовий банк почав розслідування дій свого президента. Як стало відомо, він підвищив на 61 тисячу доларів зарплату власній коханці. При цьому в штаті Світового банку подруга Вулфовица не знаходилася.

Турбота голови СБ про її фінансовий добробут виглядає особливо зворушливо на тлі недавніх фотографій дірявих шкарпеток самого Вулфовіца.

Під час відвідування турецької мечеті в січні цього року він, відповідно до звичаю, був змушений роззутися, і шокував всіх дірками в районі великих пальців ніг. Турки не залишилися байдужими до потреб Вулфовіца і відправили йому 12 пара високоякісних шкарпеток.

Реклама:

Тим часом, зарплата директора Світового банку на 1 липня 2005 року складала 391 440 доларів на рік. Імовірно, саме необхідність обновити гардероб змусила Вулфовіца вдатися до фінансових махінацій зі своєю подругою.

UABanker

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!